Ontmoet de nieuwe manager Sint-Joriskerk: Jan de Bruine

De afgelopen jaren heeft onze oud-beheerder Aalt met veel verve en plezier het beheer en management van de verhuur van de kerk geregeld. Vanaf dit voorjaar is Aalt met pensioen. Daarom zijn wij opzoek gegaan naar een opvolger die de verhuur en het technische reilen en zeilen van het kerkgebouw met liefde over wilde nemen. Dat is gelukt! We stellen de nieuwe beheerder en manager van de Sint-Joriskerk aan u voor.

Jan de Bruine aangesteld als nieuwe beheerder

Jan de Bruine (61) heeft een profiel dat perfect past binnen de exploitatie en het beheer van het kerkgebouw. Hij heeft een technische achtergrond, ervaring in ondernemen, onderhoud van (oude) gebouwen en management van teams. Ook is Jan jaren hulpkoster geweest in zijn eigen kerkgemeente. Hij is daarom met veel plezier aan de slag gegaan als nieuwe beheerder. “Het is een brede rol binnen de Sint-Joriskerk waarbij ik veel met mensen omga. Dat vind ik leuk. Maar het gebouw zelf, dat is ook gewoon prachtig om in te mogen werken!”, aldus Jan.

We willen Aalt bedanken voor zijn inzet

Na jaren inzet willen we Aalt heel erg bedanken voor zijn werk. Jan neemt nu het stokje over van Aalt, maar hij blijft nog wel betrokken bij de Sint-Joriskerk als vrijwillig vervangend beheerder. Aalt, bedankt!

Dit betekent Jan voor u als huurder

Als beheerder is Jan het aanspreekpunt voor huurders. Als u het kerkgebouw afhuurt voor een evenement of bijeenkomst, regelt Jan alle technische en organisatorische aspecten van de verhuur. Zo zal u contact met hem hebben over de offerte, over de inrichting van de kerk en afspraken voor de catering. Kortom: Jan is uw gastheer! U kunt met alle vragen bij hem terecht.

Contact of vragen

Wilt u contact opnemen met Jan? Bel 06 519 338 28 of stuur een e-mail.

Meer weten over verhuur van de Sint-Joriskerk?

Benieuwd naar de mogelijkheden tot huur van de kerk? Lees snel verder over onze verhuurmogelijkheden.

Sint-Joriskerk toegankelijk stembureau Amersfoort