Mogelijkheden

(Bijna) alles wat van belang is om te kiezen voor de Sint-Joriskerk als locatie staat in de folder die hieronder te downloaden is. Wat u nog meer wilt weten, bespreken we graag. Neem contact met ons op!

Download de folder >

Tarieven

De tarieven voor het huren van de locatie en extra faciliteiten staan in de lijst die hieronder te downloaden is. Voor alles geldt: Wij leveren maatwerk, dus we maken een offerte op basis van uw wensen.

Speciale tarieven tijdens coronabeperkingen

Sint-Joriskerk is coronaproof!

Ondanks de huidige maatregelen blijft de Sint-Joriskerk een prachtlocatie voor concerten, presentaties, huwelijken en uitvaarten. De grootte van het monumentale gebouw maakt veel mogelijk. Alle banken staan op 1,5 m afstand en ook bij de placering wordt hiermee rekening gehouden. Als het om sologasten gaat is er plaats voor 150 aanwezigen, in geval van huisgenoten is opschaling tot 250 personen mogelijk. Zo lang de coronabeperkingen gelden is de huur van de kerk per dagdeel € 375 in plaats van € 595.

Download de tarieven >

Voorwaarden

Er kan véél in de Sint-Joriskerk – vragen staat vrij! – maar niet alles. Het historische karakter van het gebouw vergt voorzichtigheid. En een kerk legt ook enige beperking op. De grote lijnen zijn vastgelegd in de Voorwaarden, die hieronder te downloaden zijn.

Download de voorwaarden >

verhuur brochure voorkant 2017