Mogelijkheden

(Bijna) alles wat van belang is om te kiezen voor de Sint-Joriskerk als locatie staat in de folder die hieronder te downloaden is. Wat u nog meer wilt weten, bespreken we graag. Neem contact met ons op!

Download de folder >

Tarieven

De tarieven voor het huren van de locatie en extra faciliteiten staan in de lijst die hieronder te downloaden is. Voor alles geldt: Wij leveren maatwerk, dus we maken een offerte op basis van uw wensen.

Met aanzienlijke korting coronaproof de Joriskerk huren!

Ondanks de huidige maatregelen blijft de Sint-Joriskerk een prachtlocatie voor concerten, presentaties, huwelijken en kleine bijeenkomsten. De grootte van het monumentale gebouw maakt veel mogelijk. Daarom is het huren van de Sint-Joriskerk een goede optie voor het organiseren van een coronaproof evenement.

  • De kerk is groot waardoor afstand houden tijdens verplaatsen makkelijk realiseerbaar is;
  • Alle banken staan op 1,5 m afstand en ook bij de plaatsing wordt hiermee rekening gehouden;
  • Zolang de coronabeperkingen gelden, bieden wij huurders een korting van €220! Daardoor is de huur van de volledige kerk per dagdeel €375 in plaats van €595.

Download de tarieven >

Voorwaarden

Er kan véél in de Sint-Joriskerk – vragen staat vrij! – maar niet alles. Het historische karakter van het gebouw vergt voorzichtigheid. En een kerk legt ook enige beperking op. De grote lijnen zijn vastgelegd in de Voorwaarden, die hieronder te downloaden zijn.

Download de voorwaarden >

verhuur brochure voorkant 2017

We komen graag in contact om uw wensen te bespreken. Wij kunnen u nog veel meer vertellen over de mogelijkheden.