Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Groot Bevrijdingsconcert

13 mei @ 19:30 - 22:00

€15

In de Sint-Joriskerk wordt op 13 mei een groot bevrijdingsconcert georganiseerd. Er zullen twee bekende koren optreden, namelijk: Chr. Gem. koorver. ‘Deo Juvante’ uit Huizen o.l.v. Hugo van der Meij en Chr. Streekmannenkoor ‘Noord-West Veluwe’ o.l.v. Martin Mans. De koren zullen worden begeleid door Mark Brandwijk aan het orgel en Rens de Winter zal de vleugel voor zijn rekening nemen.

Thematiek
Het thema van deze avond is logischerwijs ‘bevrijding’. De koren zullen dit thema in hun repertoire terug laten komen tijdens dit concert. Ook zullen beide koren, naast het prachtige repertoire dat ze hebben ingestudeerd voor deze avond, ook als één groot gezamenlijk koor zingen aan het begin en aan het eind, dat zorgt voor een overweldigende sound! Rens de Winter en Mark Brandwijk zullen allebei een improvisatie verzorgen en er zal  6(!)-handig vleugel worden gespeeld.

Informatie
De avond begint om 20:00 uur en de kerk is om 19:15 open. Vanaf 19:45 is er samenzang van bekende vaderlandse liederen om alvast in de sfeer te komen. De entree bedraagt 15 euro en t/m 14 jaar is de toegang gratis. Kaarten zijn te bestellen via www.koopjekaartje.nl en verkrijgbaar bij VVV Amersfoort (Breestraat 1) of via de koorleden.

U wordt van harte uitgenodigd om bij dit concert aanwezig te zijn en samen met de koren, muzikanten en dirigenten de vrijheid te vieren!

Gegevens

Datum:
13 mei
Tijd:
19:30 - 22:00
Kosten:
€15
Site:
www.koopjekaartje.nl

Locatie

Sint-Joriskerk
Hof 1
Amersfoort, 3811 CJ Nederland
+ Google Maps