Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Spread the Love tour met Shirma Rouse & Dwight Dissels

6 december 2023 @ 20:00 - 21:30

€32.50

Na een succesvolle kersttour in 2022 bundelen Shirma Rouse en Dwight Dissels opnieuw hun krachten voor de tour “Spread the Love” in december 2023. Deze unieke samenwerking tussen de gospel/soul man en de Nederlandse Queen of Soul belooft een muzikale belevenis waarin diverse kerstklassiekers en gospels worden gezongen. Vanaf december zullen ze gezamenlijk optreden in verschillende prominente kerken door heel Nederland.

Shirma Rouse

Shirma Tamara Rouse, ook wel de Dutch Queen of Soul genoemd, werd geboren op Curaçao en is opgegroeid op Sint Eustatius. Shirma is niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziekscene. Haar enorme bereik, soulvolle en rijke stemgeluid maken haar tot één van de meest gevraagde zangeressen van Nederland.

Dwight Dissels

Dwight Dissels is vooral bekend vanwege zijn optreden in The Voice of Holland en The Passion in 2017. Geworteld in de gospelmuziek brengt hij een duidelijke boodschap van geloof, hoop en liefde over via zijn nummers. Hoewel hij regelmatig te zien is op de Nederlandse televisie met soulful optredens, heeft de gospelmuziek de weg voor hem geplaveid om de zanger te worden die hij tegenwoordig is.

Gegevens

Datum:
6 december 2023
Tijd:
20:00 - 21:30
Kosten:
€32.50
Site:
https://www.spread-love.nl/

Locatie

Sint-Joriskerk
Hof 1
Amersfoort, 3811 CJ Nederland
+ Google Maps