Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.
Evenementenreeks Evenementenreeks: Expositie “Levend Water” van KORF

Expositie “Levend Water” van KORF

9 juli @ 11:00 - 17:00

€2

De Sint-Joriskerk staat in 2024 in het teken van het toeristische jaarthema: ‘WATER.’ In dat kader organiseert de Sint-Joriskerk tijdens de zomer wisselende tentoonstellingen, waarbij het thema vanuit diverse invalshoeken wordt verbeeld.

Van 9 juli tot en met 16 augustus is in de Sint-Joriskerk de expositie van vereniging KORF ‘LEVEND WATER’ te zien. Ruim 40 kunstenaars die aangesloten zijn bij de vereniging KORF hebben speciaal voor deze expositie hun werk bijeengebracht. De expositie toont een representatief beeld van het thema zoals deze waargenomen en beleefd kan worden.

Praktische informatie
Kom langs tussen 9 juli en 17 augustus 2024. We zijn dan open van dinsdag t/m zaterdag tussen 11:00 en 17:00 uur. Entree kost €2, toegang tot 12 jaar of als Vriend van de Joriskerk gratis. Zie voor wijzigingen in de openingstijden de website van de Sint-Joriskerk.

Over KORF
KORF is een vereniging van christelijke kunstenaars, waarvan de leden verspreid wonen door heel Nederland. Onder de leden bevinden zich schilders, tekenaars, illustratoren, beeldhouwers, bronsgieters, ontwerpers en grafische vormgevers. De werken die door de Korfleden gemaakt worden variëren van figuratief, half abstract tot volledig abstract en worden uitgevoerd in een grote diversiteit aan onderwerpen. www.korfinfo.nl

Niet geopend vanwege verhuur:

  • Donderdag 11 juli
  • Zaterdag 3 augustus van 14:00 – 17:00
  • Zaterdag 17 augustus

Gegevens

Datum:
9 juli
Tijd:
11:00 - 17:00
Serie:
Kosten:
€2

Locatie

Sint-Joriskerk
Hof 1
Amersfoort, 3811 CJ Nederland
+ Google Maps