Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.
Evenementenreeks Evenementenreeks: Nachtlicht

Nachtlicht

2 februari @ 19:30 - 22:15

Gratis

Midden in de stad, naast film en café, is er Nachtlicht. Een rustpunt op je vrijdagavond, een plek om los te laten en op te laden. We nodigen je uit om een kaarsje te komen opsteken.

Tijdens Nachtlicht is de Joriskerk open voor iedereen. Als je nieuwsgierig bent hoe de Joriskerk er uitziet bij kaarslicht – wees welkom. En ook als je wilt luisteren naar de muziek van piano, gitaar of zangers. Of zomaar wat wilt zitten in de donkere kerk die warm verlicht is door vele kaarsen. Om gewoon even met jezelf te zijn.

Zelf een kaarsje aansteken voor wat jou bezighoudt kan ook. Misschien vind je het fijn om iemand te spreken of om een zegen te ontvangen, daar is de stadsdominee voor aanwezig. Nachtlicht is midden in de stad een lichtpuntje voor jezelf, alleen en toch ook samen.

Omlijsting

De muziek deze avond wordt geopend door Paula Bär-Giese (sopraan) en Hans Meijer (luit). Zij wisselen af met Tess Stepek, violiste bij het Utrechts Studenten Concert. En Mieke Keizer (dwarsfluit) speelt het laatste uur, vanaf 21.30 uur. Om 22.15 uur besluiten we de avond met een kort avondgebed.

Meehelpen of meer informatie?

Meer informatie, of wil je die avond meehelpen in het Nachtlicht-team? Mail dan Diederiek van Loo.

Gegevens

Datum:
2 februari
Tijd:
19:30 - 22:15
Serie:
Kosten:
Gratis
Site:
https://stadsdominee.nl/nachtlicht/

Locatie

Sint-Joriskerk
Hof 1
Amersfoort, 3811 CJ Nederland
+ Google Maps
Droneshot van Amersfoort met in het centrum de Sint-Joriskerk