Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Vloeimans, Koh, van den Brink – Amersfoort World Jazz Festival

19 augustus 2023 @ 14:30 - 16:00

€7.50
Tijdens dit unieke Acoustic Cross-over concert spelen trompettist Erik Vloeimans, pianist Bert van den Brink en Saxofonist Koh Mr. Saxman een dynamisch muzikaal spel waarin jazz de overhand neemt.
Met Eric Vloeimans weet je nooit precies waar je aan toe bent. Bescheiden trompettist van internationale allure en uitgesproken lyricus die het avontuur niet schuwt. Een begenadigd improvisator met een oorspronkelijke benadering van het jazzidioom, moeiteloos schakelend tussen subtiele kamerjazz, vrije impro, fusion, dance, wereldmuziek.
Boy Edgar Prijs winnaar Bert van den Brink improviseerde al van jongs af aan op piano en orgel. Zowel als klassieke- als jazzpianist heeft hij zijn strepen meer dan verdient. Zo speelde van der Brink o.a. samen met grootheden als Chet Baker, Thoots Thielemans, Nat Adderly en Benny Golson.
Koh Mr. Saxman is een veelzijdig saxofonist, geboren en getogen in Thailand. In 1990 won Koh de prijs voor Best Outstanding Musician From Thailand Music Award Program. Sindsdien speelt Koh veelvuldig in het buitenland in verschillende formaties, maar ook solo. Inmiddels heeft de Saxofonist al 5 solo albums op zijn naam staan.

Gegevens

Datum:
19 augustus 2023
Tijd:
14:30 - 16:00
Kosten:
€7.50
Site:
https://www.amersfoortjazz.nl/line-up-2023/#/2023-08-19/p638odldm2gb/vloeimans-koh-van-den-brink

Locatie

Sint-Joriskerk
Hof 1
Amersfoort, 3811 CJ Nederland
+ Google Maps