Vriendenconcert met Amersfoorts Jeugd Orkest

Foto: Cees Wouda

Op vrijdag 7 december 2018 is het zover: Dan treedt het Amersfoorts Jeugd Orkest (AJO) o.l.v. Rolf Buijs op in de Sint-Joriskerk. Dit grote orkest van talentvolle jongeren voert werken uit van Von Weber, Mahler, Tchaikovsky en Saint-Saëns. Soliste is Maaike Oosterman, klarinet.

Het AJO komt optreden voor het jaarlijkse concert van de Stichting Vrienden van de Sint-Joriskerk. Natuurlijk is het concert gewoon voor iedereen toegankelijk! Kaarten zijn à € 20 per stuk (incl. consumptie in de pauze en na afloop) verkrijgbaar. Tot 18 jaar gratis toegang.

U kunt telefonisch kaarten bestellen via 033-4610441 (di t/m do van 9-12 uur) en per e-mail: vrienden@joriskerkamersfoort.nl Maakt u dan meteen het bedrag over op rek.nr. NL27 INGB 0000 5727 07 t.n.v. Stichting Vrienden van de Sint-Joriskerk. Na ontvangst worden de kaarten eind november/begin december toegezonden. Ook ’s avonds aan de kerk (open vanaf 19.15 uur) zijn nog kaarten verkrijgbaar. Vrienden die de donatie 2018 betaald hebben ontvangen 2 gratis toegangskaarten.

Klik hier voor de flyer met informatie.

Kerk gezien vanuit de kapel Sint-Joriskerk Amersfoort