Opening expositie ‘Levend Water’

Op vrijdag 12 juli opent Levend Water, en u bent hierbij van harte welkom! Tijdens deze officiële opening van de expositie Levend Water nemen de kunstenaars van KORF u kort mee in de ontwikkeling van deze tentoonstelling. U bent welkom vanaf 4 uur in het Koor van de Sint-Joriskerk. Toegang is gratis.

Over de expositie
Van 9 juli tot en met 16 augustus is in de Sint-Joriskerk de expositie van vereniging KORF ‘LEVEND WATER’ te zien. Ruim 40 kunstenaars die aangesloten zijn bij de vereniging KORF hebben speciaal voor deze expositie hun werk bijeengebracht. De expositie toont een representatief beeld van het thema zoals deze waargenomen en beleefd kan worden.

Praktische informatie
Kom langs tussen 9 juli en 17 augustus 2024. We zijn dan open van dinsdag t/m zaterdag tussen 11:00 en 17:00 uur. Entree kost €2, toegang tot 12 jaar of als Vriend van de Joriskerk gratis. Zie voor wijzigingen in de openingstijden de website van de Sint-Joriskerk.

Over KORF
KORF is een vereniging van christelijke kunstenaars, waarvan de leden verspreid wonen door heel Nederland. Onder de leden bevinden zich schilders, tekenaars, illustratoren, beeldhouwers, bronsgieters, ontwerpers en grafische vormgevers. De werken die door de Korfleden gemaakt worden variëren van figuratief, half abstract tot volledig abstract en worden uitgevoerd in een grote diversiteit aan onderwerpen. www.korfinfo.nl