Vriendenconcert in Sint-Joriskerk

Op vrijdag 8 november 2019, aanvang 20.00 uur, vindt het jaarlijkse concert plaats voor de Vrienden van de Sint-Joriskerk. De Vrienden zijn overwegend particulieren die met een jaarlijks bedrag van gemiddeld € 50,- bijdragen aan de instandhouding van de prachtige Sint-Joriskerk in het hart van Amersfoort. Maar ook wie (nog) geen Vriend is, is op dit bijzondere concert van harte welkom.

Programma Vriendenconcert

Het programma is uitdagend. Fluit, harp en orgel gaan klassiek en modern werk spelen. Voor dit concert hoeft de luisteraar geen klassieke muziekliefhebber te zijn. Sterker, juist de keuze van het programma zorgt er voor dat er voor ieder wat wils is. Topmusici als fluitiste Eleonore Pameijer,  harpiste Erika Waardenburg en organist/beiaardier Rien Donkersloot staan borg voor een verrassend programma.

Kaarten Vriendenconcert

Laat ook u, Vriend of nog geen vriend, zich verrassen en luister naar heerlijke muziek in een bijzondere omgeving. Entreekaarten kosten € 15,- per persoon en zijn te bestellen op vrienden@joriskerkamersfoort.nl  of via 033-4610441 (dinsdag t/m donderdag van 9.00-12.00 uur. Ook kunt u voor aanvang van het concert op vrijdag 8 november in de Sint-Joriskerk uw kaarten kopen. Bij uw entreebewijs is een consumptie inbegrepen.

Venster Sint-Joriskerk Amersfoort