Nic van Tricht neemt leiding over als beheerder

Per 15 april heeft de Sint-Joriskerk in Amersfoort een nieuwe beheerder! Nic van Tricht zal de dagelijkse leiding van het imposante kerkgebouw op zich nemen. Met zijn ervaring als leidinggevende bij een orgelpijpenmaker en eigen cateringonderneming, is hij goed voorbereid op deze nieuwe uitdaging.

Meer over Nic

Nic is 54 jaar, getrouwd en vader van vier kinderen. Hij woont in Zeist, maar Amersfoort en de Sint-Joriskerk zijn hem vertrouwd. Vanwege zijn kerkelijke achtergrond heeft de Beheerscommissie van de Sint-Joriskerk er alle vertrouwen in dat Nic zich snel zal hebben ingewerkt in zijn nieuwe rol als beheerder van dit historische kerkgebouw.

Als vrijwilligers van de Sint-Joriskerk feliciteren wij Nic van harte met zijn nieuwe functie! We zien uit naar een mooie samenwerking, mede door zijn grote belangstelling voor kerk en cultuur!

Rol in de Sint-Joriskerk

De Sint-Joriskerk is een iconisch gebouw in Amersfoort, met een rijke geschiedenis die teruggaat tot de 13e eeuw. Het is een belangrijk religieus en cultureel centrum in de regio, met regelmatig concerten, tentoonstellingen en andere evenementen. Als beheerder van de kerk zal Nic een cruciale rol spelen in het behoud en de promotie van dit historische monument.