Ontdek de Vrijheid van Kunst bij Galerie Absoluut in de Joriskerk Amersfoort

U bent van harte uitgenodigd om de zomerexpositie ‘Ongebonden’ van Galerie Absoluut te ontdekken in de prachtige omgeving van de Sint-Joriskerk. Van 20 juni tot en met 29 juli 2023, van dinsdag tot en met zaterdag tussen 11.00 en 17.00 uur, kunt u genieten van deze bijzondere tentoonstelling voor slechts 2 euro entree.

Galerie Absoluut is een groep eigenzinnige kunstenaars zonder eigen galerie, die altijd op zoek is naar mooie locaties voor haar exposities. Voor de vijfde keer hebben zij gekozen voor de Sint-Joriskerk als decor. Het thema van deze expositie is ‘Ongebonden’.

Hoe vrij zijn zij als individu en als kunstenaar? En wat verbindt hen met elkaar en met de wereld om hen heen? Deze zoektocht wordt op verschillende manieren uitgedrukt en vormgegeven in diverse technieken en materialen. Het is aan u, als toeschouwer, om uw eigen verbindingen te leggen en betekenis te vinden in de kunstwerken.

De officiële opening van de expositie vindt plaats op vrijdag 23 juni om 16.00 uur in het Koor van de Sint-Joriskerk. Een bijzonder moment waarop u kunt kennismaken met de kunstenaars en de inspiratie achter hun werken kunt ontdekken.

Wij heten u van harte welkom! Laat u meevoeren door de vrijheid en expressie van de kunstwerken en laat uw verbeelding spreken. Noteer de data in uw agenda en kom langs om de ‘Ongebonden’ zomerexpositie te bewonderen.