Amersfoort Jazz Heritage Walk 2019

Ook in 2019 wordt het jaarlijkse Jazzfestival in de binnenstad van Amersfoort georganiseerd. Het Rabobank Amersfoort Jazz is een vierdaags festival, dat jaarlijks plaatsvindt in de historische binnenstad van Amersfoort. Vier dagen is de stad een podium voor World Jazz acts uit binnen- en buitenland: 350 artiesten uit 20 landen, 80 concerten in 18 locaties voor ca. 80.000 bezoekers. Meer lezen over het gehele festival? Bezoek de de website

Openingsconcert Jazz Heritage Walk
Op 25 mei het Openingsconcert van de Jazz Heritage Walk in de Sint-Joriskerk in het hartje van Amersfoort. Deelnemers van de wandeling zijn welkom tijdens het openingsconcert van National Artist in Residence Jasper van ’t Hof met talent Kika Sprangers en zangeres Izaline Calister in de imposante Sint Joriskerk, van 12:00 tot 13:00 uur. Dit concert is gratis te beluisteren.

Deelnemen aan de Jazz Heritage Walk
Wilt u ook deelnemen aan de Jazz Heritage Walk? Aansluitend aan het openingsconcert verzamelen de deelnemers bij de Observant, waar zij onthaald worden met koffie/thee en jazz van vinyl door DJ Play It Again Sem. Vandaar gaan de diverse Amersfoort Jazz Heritage Walks van start. Onder leiding van bevlogen gidsen van het Gilde Amersfoort worden de deelnemende groepen langs de bijzondere historische locaties van Amersfoort gevoerd. Let op: voor de wandeling en versnaperingen moet u wel tickets kopen. Dat kunt u hier doen.

Zien we u dan?